Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Култови музикални сцени в киното на Тарантино

На Тарантино не може да му се отрече, че знае как да вдига врява около проектите си... - Култови музикални сцени в киното на Тарантино

На Тарантино не може да му се отрече, че знае как да вдига врява около проектите си...

Все още не се е завъртяла камерата на първия дубъл на „Омразната осморка” – истерично чакания уестърн на Куентин Тарантино, а режисьорът не излиза от устите на фенове и критици. Не може да му се отрече, че знае как да вдига врява около проектите си…

Последната звезда, ухажвана от Тарантино за участие в бъдещия му каубойски филм, е носителката на „Оскар” Дженифър Лоурънс. Дали ще участва, зависи от натоварения й снимачен график.

Докато отговорът стане ясен, ви предлагаме избора на монтажиста Хаиел Вирто, който е събрал най-култовите музикални сцени, режисирани от Тарантино.

Макар да трябва да тананикате оригиналните парчета в главата си, музикалният съпровод на клипчето е на The Human Beinz с тяхното “Nobody But Me”, използвано в първата част на „Убий Бил”.

http://vimeo.com/103940269

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg