Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

La La Land, ако беше режисиран от Дейвид Линч (видео)

Градът на звездите се превръща в ходещ кошмар

La La Land и Дейвид Линч? Резултатите са по-страховити и сюрреалистични, отколкото можете да си представите. - La La Land, ако беше режисиран от Дейвид Линч (видео)

La La Land и Дейвид Линч? Резултатите са по-страховити и сюрреалистични, отколкото можете да си представите.

La La Land на Деймиън Шазел очарова зрителите с прекрасната си музика, цветни костюми и мечтателски холивудски гледки. Очакват се да постигне и рекорди на Оскарите след няколко дни. Но дали нещо зловещо не дебне под блясъка и красотата? Според „Трейлър микс“ – да.

Ново видео пресъздава романса между Райън Гослинг и Ема Стоун… ако той бе режисиран от Дейвид Линч, автор на психарски проекти като „Мълхоланд Драйв“ и „Туин Пийкс“. Резултатите са по-страховити и сюрреалистични, отколкото можете да си представите. От злокобните диалози до плашещите звукови ефекти – тази версия е достатъчна да превърне един град на звездите в ходещ кошмар.

Насладете ѝ се. Доколкото е възможно.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах