Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ламбо или жена от Фронта на Слави Бинев начело на Комисията по култура

Стефан Данаилов все още няма предложение за поста

Стефан Данаилов не е бил търсен засега за председателския пост в Комисията по култура и медии. - Ламбо или жена от Фронта на Слави Бинев начело на Комисията по култура

Стефан Данаилов не е бил търсен засега за председателския пост в Комисията по култура и медии.

В ГЕРБ са отхвърлили варианта, предложен от Христо Мутафчиев за шеф на Комисията по култура и медии в парламента да бъде назначен проф. Борислав Борисов от АБВ, пишат „24 часа“.

За мястото на отказалия се Слави Бинев сега се спрягат депутатката от Патриотичния фронт Поли Карастоянова или Стефан Данаилов от БСП.

Идеята на Мутафчиев Слави Бинев и проф. Борисов да си разменят местата в две комисии – на спорта и на култура, е отпаднала, защото при тази опция ГЕРБ щели да бъдат обвинени, че не търсят подходящ човек да свърши работата, а уреждат на всяка цена пост за архонта.

Ако от Патриотичния фронт откажат да излъчат друг свой член за председател, хората на Бойко Борисов ще предложат мястото на Стефан Данаилов. Засега актьорът не е бил търсен с предложение да оглави комисията. Откажел ли и Ламбо, който физически не е в перфектна форма, председателският пост щял да бъде спечелен от Реформаторския блок.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС