Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

„Лъжите в нас”, нов български сериал по Нова

История за натрупването на капитала по време на прехода

Орлин Павлов и Радина Думанян в сцена от „Лъжите в нас“ - „Лъжите в нас”, нов български сериал по Нова

Орлин Павлов и Радина Думанян в сцена от „Лъжите в нас“

Семеен драматичен сериал, наречен „Лъжите в нас“, тръгва напролет по Нова телевизия, съобщиха от медията. Режисиран от Павел Г. Веснаков и с продуцент Евтим Милошев, сериалът ще разкаже как е натрупано богатството на едно семейство по време на прехода и какви усилия ще бъдат положени, за да бъде опазено.

Сюжетът тръгва от семейството на богаташа Константин Шейтанов (в ролята Емил Марков), натрупал капитал от дърводобив и готов на всичко, за да опази имуществото си. В навечерието на сватбата на дъщеря си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), природно бедствие, предизвикано от незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми в семейството. Според анонса темите в сериала са семейните ценности, житейските изпитания, грешките и тайните, цената на успеха, споделената и несподелена любов и последствията от съдбоносните решения.

Емил Марков като бизнесмена Шейтанов

Роли в историята имат мнозина известни и тепърва налагащи се актьори – Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Диана Димитрова, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други.

Сценаристи на „Лъжите в нас“ са Елена Ермова и Дилян Павлов, продукцията е на „Дрийм Тим“, създали сериалите „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“.

Актьорите Диана Димитрова и Васил Бинев

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах