Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Леонардо ди Каприо иска руско гражданство?

Местен сайт спекулира, че холивудският актьор иска да изиграе Ленин

Ако действително намеренията на Леонардо Ди Каприо са реални, той ще последва примера на френския си колега Жерар Депардийо. - Леонардо ди Каприо иска руско гражданство?

Ако действително намеренията на Леонардо Ди Каприо са реални, той ще последва примера на френския си колега Жерар Депардийо.

Леонардо ди Каприо иска да получи руско гражданство и да изиграе комунистическия лидер Владимир Ленин? Тази информация се появи в портала planet-today.ru, който обаче не се позовава на специфичен източник, така че новината остава непотвърдена.

Ди Каприо обаче е четвърт руснак. Бабата на актьора се казва Елена Смирнова, родена в Русия, но депортирана в Германия сред Октомврийската революция. Според слухове отпреди време Ди Каприо се гордее с произхода си и дори е притежател на колекция постери на съветски филми.

Ако действително намеренията на актьора се потвърдят, той ще последва примера на френския си колега Жерар Депардийо, който през 2013 г. получи руския си паспорт лично от президента Владимир Путин.

Московска нишка се появи и наскоро около фронтмена на „Лимп Бизкит“ Фред Дърст. След като бе обявил, че възнамерява да живее около половин година в Крим, анексиран миналата година от Русия. В резултат на това музикантът получи забрана да влиза в Украйна за период от пет години.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg