Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

„Лешникотрошачката“ за деца в навечерието на Бъдни вечер

„Фортисимо Фамилия“ и Филхармонията с коледен концерт и игри за малки зрители

„Лешникотрошачката“, пясъчна картина на Лилия Чистина - „Лешникотрошачката“ за деца в навечерието на Бъдни вечер

„Лешникотрошачката“, пясъчна картина на Лилия Чистина

Все още е ноември, Коледа не е толкова близо, но настроението за празника вече се носи по улиците. Засега то най-много си личи по празничните програми на симфоничните оркестри, за които е добре отсега да се сдобием с билети. На 22 декември „Фортисимо Фамилия“ и Софийска филхармония канят малките си зрители на „Лешникотрошачката“ от Чайковски в столичната зала „България“.

Преди да удари 11,30 ч., когато по програма трябва да започне концертът, „Фортисимо“ очакват детската публика още в 9 ч. – с игри, забавления и ателиета за музика, танци и приложни изкуства. Цената на игрите е включена в билета.

Диригент на концертната адаптация на историята за малката Клара и нейните приключения в навечерието на Бъдни вечер е Максим Ешкенази.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС