Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Левитиращи скали в „Аватар 2“

Новият филм за планетата на сините хора излиза през 2021 г. (илюстрации)

Кадрите ни показват Джейк Съли и Нейтири в залив на планетата Пандора. - Левитиращи скали в „Аватар 2“

Кадрите ни показват Джейк Съли и Нейтири в залив на планетата Пандора.

Нови територии от света на планетата Пандора ракрива екипът на „Аватар 2“ в официалния туитър акаунт на новия филм. На публикуваните илюстрации виждаме Джейк Съли и Нейтири сред левитиращи скали. Премиерата на филма е планирана за декември 2021 г.

„Аватар“ на режисьора Джеймс Камерън тръгна по кината през декември 2009 г. и до 2019-а държеше рекорда за най-печеливш филм в историята. С бюджет 237 милиона долара, приходите му достигнаха 2 790 милиарда долара. „Отмъстителите: Краят“ подобриха рекорда с приходи 2 797 милиарда долара.

Камерън планира общо четири части на историята за сините хора. Втората, която ще се появи почти 13 години след първата, ще разкаже как Джейк Съли става предводител на народа на’ви и продължава заедно с тях битката с меркантилните земляни. Бюджетът ѝ е 250 милиона долара.

Освен Сам Уорингтън и Зоуи Салдана, в актьорския състав на новия филм ще видим още Вин Дизел и Кейт Уинслет.

Още кадри от „Аватар 2“:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg