Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Лили Иванова отложи концерти заради коронавируса

Засега не се променят датите в София, Пловдив и Варна

Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Лили Иванова отложи концерти заради коронавируса

Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

Турне 2020 на Лили Иванова ще се проведе, но на други дати, съобщиха от екипа ѝ. „Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и опасността от зараза с COVID-19, планираните концерти от първи лъч на турнето ще бъдат отложени“, се казва в съобщението до медиите.

Обявени са и новите дати на концертите, а билетите за тях ще важат без презаверка. Същите са и началните часове, и залите.

Новите дати за градовете от първи лъч са:

Пазарджик – 2 септември
Видин – 24 септември
Бургас – 28 септември
Сливен – 30 септември
Гоце Делчев – 10 ноември
Самоков – 12 ноември

Засега няма съобщение за отменени дати в София (15 юли), Пловдив (12 август) и Варна (19 август). По стечение на обстоятелствата турнето ще стартира от столицата.

„Желаем на всички много здраве и много сили в това тежко за всички изпитание! Бъдете отговорни и спазвайте ограниченията и препоръките на властите!“, завършва писмото от екипа на естрадната прима.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg