Лили Иванова отложи концерти заради коронавируса

Засега не се променят датите в София, Пловдив и Варна

Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Лили Иванова отложи концерти заради коронавируса

Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

Турне 2020 на Лили Иванова ще се проведе, но на други дати, съобщиха от екипа ѝ. „Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и опасността от зараза с COVID-19, планираните концерти от първи лъч на турнето ще бъдат отложени“, се казва в съобщението до медиите.

Обявени са и новите дати на концертите, а билетите за тях ще важат без презаверка. Същите са и началните часове, и залите.

Новите дати за градовете от първи лъч са:

Пазарджик – 2 септември
Видин – 24 септември
Бургас – 28 септември
Сливен – 30 септември
Гоце Делчев – 10 ноември
Самоков – 12 ноември

Засега няма съобщение за отменени дати в София (15 юли), Пловдив (12 август) и Варна (19 август). По стечение на обстоятелствата турнето ще стартира от столицата.

„Желаем на всички много здраве и много сили в това тежко за всички изпитание! Бъдете отговорни и спазвайте ограниченията и препоръките на властите!“, завършва писмото от екипа на естрадната прима.

Colibri april 2017

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg