Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Лили Иванова по-скъпа от Джон Малкович в Народния театър

Певицата обяви в продажба „бутиков концерт” на първата ни театрална сцена

Лили Иванова на концерта ѝ в „Арена София“ на 4 декември 2022 г. Снимка: Ина Янева - Лили Иванова по-скъпа от Джон Малкович в Народния театър

Лили Иванова на концерта ѝ в „Арена София“ на 4 декември 2022 г. Снимка: Ина Янева

Петстотин лева струват най-скъпите билети за концерта на Лили Иванова в Народния театър на 19 май, анонсиран днес. „Бутиковият концерт“, както е формулиран, е включен по-късно в турнето на Лили Иванова в страната, обявено преди месец. Най-евтините билети, пуснати в продажба, са с цена 100 лв.

Турнето на певицата ще завърши през декември в Зала 1 на НДК, където цените са доста по-ниски, отколкото в Народния театър – най-скъпите билети за финала на половингодишното национално турне на Лили Иванова струват 300 лв.

Примата на българската естрада ще излезе на сцената на Народния театър на 19 май заедно с оркестъра си Li Orchestra.

500 лв. е най-високият билет, предлаган някога за български изпълнител, и най-високият, предлаган за събитие в Народния театър. Най-скъпите билети за спектакъла с Джон Малкович „В самотата на памуковите полета“ бяха по 400 лв.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg