Лили Иванова представя „Тайната снимка“

„На тайно място и в тайно време“ голямата певица се срещна с 10 журналисти и отговори на въпросите им

Документ на времето: срещата на Лили Иванова с десетимата журналисти. Снимка: Костадин Кръстев - Коко - Лили Иванова представя „Тайната снимка“

Документ на времето: срещата на Лили Иванова с десетимата журналисти. Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Необичаен филм анкета продуцира Лили Иванова. В началото на 2020 г. поппримата покани десет журналисти от различни медии и отговори без предварителна подготовка на въпросите им. Моментът бе запечатан на фотография, с която днес певицата анонсира филма, озаглавен „Тайната снимка“.

Събитието се състоя „на тайно място в тайно време“, както се казва в съобщението до медиите. На срещата с нея присъстваха журналистите Антон Хекимян (Би Ти Ви), Атанас Стоянов („БГ радио“), Бойко Василев (БНТ), Валерия Велева („Епицентър“), Георги Любенов (БНТ), Георги Неделчев (сп. „Биограф“), Георги Тошев (Би Ти Ви), Диляна Димитрова („Площад Славейков“), Мартин Карбовски (Би Ти Ви) и Симеон Колев („БГ радио“). С въпросите към звездата и нейните отговори бе нарисувана картината на нейния живот и времето, в което твори.

„Резултатът е тайна снимка на времето. Документ, надхвърлящ моментите на слава, слабостта на преходното и титанични битки, посветени на едно име и едно изкуство. Любов, която никога няма да бъде минало. Минало, което е много повече от история. И самата История, написана с въпроси към непознатата Лили. Тя е вечно нова, вечно модерна и явно вечна.“

Това е краткото предпремиерно описание на филма, който ще бъде представен пред широка публика след края на извънредното положение.

Америка за България

Откъси от „Тайната снимка“ и кадри от създаването на филма ще бъдат излъчени на 25 април, събота, от 18 ч. в предаването „Карбовски: Втори план“, както и лични истории за Лили, разказани от журналистите от Би Ти Ви Антон Хекимян, Георги Тошев и Мартин Карбовски. Предаването е посветено на рождения ден на Лили Иванова, който е на 24 април.

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах