VivaPay

Лили Иванова представя „Тайната снимка“

„На тайно място и в тайно време“ голямата певица се срещна с 10 журналисти и отговори на въпросите им

Документ на времето: срещата на Лили Иванова с десетимата журналисти. Снимка: Костадин Кръстев - Коко - Лили Иванова представя „Тайната снимка“

Документ на времето: срещата на Лили Иванова с десетимата журналисти. Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Необичаен филм анкета продуцира Лили Иванова. В началото на 2020 г. поппримата покани десет журналисти от различни медии и отговори без предварителна подготовка на въпросите им. Моментът бе запечатан на фотография, с която днес певицата анонсира филма, озаглавен „Тайната снимка“.

Събитието се състоя „на тайно място в тайно време“, както се казва в съобщението до медиите. На срещата с нея присъстваха журналистите Антон Хекимян (Би Ти Ви), Атанас Стоянов („БГ радио“), Бойко Василев (БНТ), Валерия Велева („Епицентър“), Георги Любенов (БНТ), Георги Неделчев (сп. „Биограф“), Георги Тошев (Би Ти Ви), Диляна Димитрова („Площад Славейков“), Мартин Карбовски (Би Ти Ви) и Симеон Колев („БГ радио“). С въпросите към звездата и нейните отговори бе нарисувана картината на нейния живот и времето, в което твори.

„Резултатът е тайна снимка на времето. Документ, надхвърлящ моментите на слава, слабостта на преходното и титанични битки, посветени на едно име и едно изкуство. Любов, която никога няма да бъде минало. Минало, което е много повече от история. И самата История, написана с въпроси към непознатата Лили. Тя е вечно нова, вечно модерна и явно вечна.“

Това е краткото предпремиерно описание на филма, който ще бъде представен пред широка публика след края на извънредното положение.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Откъси от „Тайната снимка“ и кадри от създаването на филма ще бъдат излъчени на 25 април, събота, от 18 ч. в предаването „Карбовски: Втори план“, както и лични истории за Лили, разказани от журналистите от Би Ти Ви Антон Хекимян, Георги Тошев и Мартин Карбовски. Предаването е посветено на рождения ден на Лили Иванова, който е на 24 април.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg