Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Лили Иванова представя „Тайната снимка“

„На тайно място и в тайно време“ голямата певица се срещна с 10 журналисти и отговори на въпросите им

Документ на времето: срещата на Лили Иванова с десетимата журналисти. Снимка: Костадин Кръстев - Коко - Лили Иванова представя „Тайната снимка“

Документ на времето: срещата на Лили Иванова с десетимата журналисти. Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Необичаен филм анкета продуцира Лили Иванова. В началото на 2020 г. поппримата покани десет журналисти от различни медии и отговори без предварителна подготовка на въпросите им. Моментът бе запечатан на фотография, с която днес певицата анонсира филма, озаглавен „Тайната снимка“.

Събитието се състоя „на тайно място в тайно време“, както се казва в съобщението до медиите. На срещата с нея присъстваха журналистите Антон Хекимян (Би Ти Ви), Атанас Стоянов („БГ радио“), Бойко Василев (БНТ), Валерия Велева („Епицентър“), Георги Любенов (БНТ), Георги Неделчев (сп. „Биограф“), Георги Тошев (Би Ти Ви), Диляна Димитрова („Площад Славейков“), Мартин Карбовски (Би Ти Ви) и Симеон Колев („БГ радио“). С въпросите към звездата и нейните отговори бе нарисувана картината на нейния живот и времето, в което твори.

„Резултатът е тайна снимка на времето. Документ, надхвърлящ моментите на слава, слабостта на преходното и титанични битки, посветени на едно име и едно изкуство. Любов, която никога няма да бъде минало. Минало, което е много повече от история. И самата История, написана с въпроси към непознатата Лили. Тя е вечно нова, вечно модерна и явно вечна.“

Това е краткото предпремиерно описание на филма, който ще бъде представен пред широка публика след края на извънредното положение.

Откъси от „Тайната снимка“ и кадри от създаването на филма ще бъдат излъчени на 25 април, събота, от 18 ч. в предаването „Карбовски: Втори план“, както и лични истории за Лили, разказани от журналистите от Би Ти Ви Антон Хекимян, Георги Тошев и Мартин Карбовски. Предаването е посветено на рождения ден на Лили Иванова, който е на 24 април.

ВАКЛУШ 1

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах