Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Лили пее навръх Коледа

Излиза с бутиков концерт в София лайв клуб

Лили Иванова приключи национално турне с 20 концерта. Но е решила да работи и на Коледа.  - Лили пее навръх Коледа

Лили Иванова приключи национално турне с 20 концерта. Но е решила да работи и на Коледа.

Лили Иванова ще пее навръх Коледа. Естрадната прима планира бутиков концерт в „София лайв клуб“ на 25 декември, на който ще представи новия си албум „Поетът“. 

Иванова излиза на клубната сцена след успешно национално турне с над 20 спектакъла в големите концертни зали, летни театри из страната и за финал в зала 1 на НДК. Заедно с певицата ще бъде нейният малък бенд от обичайните заподозрени Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов и Росен Ватев.

Албумът на Лили „Поетът“, издаден в значителен за родния пазар тираж – 15 хил. бройки, е изчерпан за по-малко от седмица, съобщават от мениджмънта на звездата. В момента се поръчват допълнителни количества. Дискът се продава в голяма верига супермаркети.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg