Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Лили преди 89-а – в пет компактдиска

Колекцията „Невероятно“ е лично подбрана от примата на българската естрада

В момента Лили Иванова е на турне – тази вечер тя пее в Торонто, а утре – в Монреал. - Лили преди 89-а – в пет компактдиска

В момента Лили Иванова е на турне – тази вечер тя пее в Торонто, а утре – в Монреал.

Колекция от пет компактдиска с оригинални звукозаписи от 1964 до 1989 г. от студиото на „Балкантон“ пуска Лили Иванова. В тях са събрани 65 песни, лично избрани от примата на българската естрада – под заглавието „Невероятно“.

Отделните дискове в колекцията са наречени „Събота вечер”, „Ти сън ли си”, „От град на град”, „Една любов”, „Защо не сме едни и същи“ – а в тях попадат в хронологичен ред мелодии, които никога преди не са били издавани на компактдиск, съобщава „24 часа“.

Петте диска от колекцията са събрани в бяла кутия с автограф от Лили Иванова.

Петте диска от колекцията са събрани в бяла кутия с автограф от Лили Иванова.

Колекцията е събрана в бяла кутия с автограф от Лили Иванова. Лица на отделните дискове пък са фотографии на Иво Хаджимишев и кадри от личния архив на певицата. „Невероятно“ ще се продава във веригата магазини „Лидл“ от 2 ноември.

Иначе, в момента Лили Иванова е на американското си турне. Тази вечер тя ще пее в Торонто, а в събота излиза пред публиката в Монреал. По-рано през годината тя вече бе сцената в Русе, Варна, Пловдив и Бургас. На 21 ноември пък ѝ предстои клубно участие в Студентски град в София.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90