Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Лице назаем

Рекламите на тези игри облъчват зрителите по телевизията в най-гледаното време. Снимка: Национална лотария - Лице назаем

Рекламите на тези игри облъчват зрителите по телевизията в най-гледаното време. Снимка: Национална лотария

Шведската екоактивистка Грета Тунберг отправи критики срещу тенисиста Федерер, че е рекламно лице на швейцарска банка, която се занимава с разработване на въглищни мини и така участва в замърсяването на природата. Кой у нас ще се изправи срещу морала на актьора Захари Бахаров, от години рекламно лице на Националната лотария?

Телефонните измамници с артистични умения, които мамят наивниците да им хвърлят някой лев от балкона, се преследват от полицията. А телевизионните измамници, завършили НАТФИЗ, които използват таланта си да ловят „риби“ в мрежите на лотарията, получават най-високи театрални награди.

Депутатът Валери Симеонов сега се е зарекъл да освободи народа от мрежите на лотарийните игри. Умува се дори за нещо доста спорно – национализация на частен бизнес. Но не се казва нищо за забрана на рекламите на тия игри, които ни облъчват по телевизията в най-гледаното време.


Източник: „Стършел“

ФАНТАСТИКО И УНИЦЕФ

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах