Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Лице назаем

Рекламите на тези игри облъчват зрителите по телевизията в най-гледаното време. Снимка: Национална лотария - Лице назаем

Рекламите на тези игри облъчват зрителите по телевизията в най-гледаното време. Снимка: Национална лотария

Шведската екоактивистка Грета Тунберг отправи критики срещу тенисиста Федерер, че е рекламно лице на швейцарска банка, която се занимава с разработване на въглищни мини и така участва в замърсяването на природата. Кой у нас ще се изправи срещу морала на актьора Захари Бахаров, от години рекламно лице на Националната лотария?

Телефонните измамници с артистични умения, които мамят наивниците да им хвърлят някой лев от балкона, се преследват от полицията. А телевизионните измамници, завършили НАТФИЗ, които използват таланта си да ловят „риби“ в мрежите на лотарията, получават най-високи театрални награди.

Депутатът Валери Симеонов сега се е зарекъл да освободи народа от мрежите на лотарийните игри. Умува се дори за нещо доста спорно – национализация на частен бизнес. Но не се казва нищо за забрана на рекламите на тия игри, които ни облъчват по телевизията в най-гледаното време.


Източник: „Стършел“

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС