Лице назаем

Рекламите на тези игри облъчват зрителите по телевизията в най-гледаното време. Снимка: Национална лотария - Лице назаем

Рекламите на тези игри облъчват зрителите по телевизията в най-гледаното време. Снимка: Национална лотария

Шведската екоактивистка Грета Тунберг отправи критики срещу тенисиста Федерер, че е рекламно лице на швейцарска банка, която се занимава с разработване на въглищни мини и така участва в замърсяването на природата. Кой у нас ще се изправи срещу морала на актьора Захари Бахаров, от години рекламно лице на Националната лотария?

Телефонните измамници с артистични умения, които мамят наивниците да им хвърлят някой лев от балкона, се преследват от полицията. А телевизионните измамници, завършили НАТФИЗ, които използват таланта си да ловят „риби“ в мрежите на лотарията, получават най-високи театрални награди.

Депутатът Валери Симеонов сега се е зарекъл да освободи народа от мрежите на лотарийните игри. Умува се дори за нещо доста спорно – национализация на частен бизнес. Но не се казва нищо за забрана на рекламите на тия игри, които ни облъчват по телевизията в най-гледаното време.


Източник: „Стършел“