Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Локи в бюрокрацията на „Марвел“

Пълен трейлър на новия сериал, посветен на бога на пакостите (видео)

Локи е принуден да съдейства за поправката на времевата линия. Снимка: Стопкадър  - Локи в бюрокрацията на „Марвел“

Локи е принуден да съдейства за поправката на времевата линия. Снимка: Стопкадър

Локи е подсъдим за разбъркването на времевата линия на човечеството в нов сериал на „Марвел“. „Локи“ ще представи събитията, разиграли се след „Отмъстителите: Краят“, и трябва да тръгне в платформата на „Дисни +“ това лято.

Богът на хитростта и пакостите ще се изправи пред Органа за отклонение във времето, фиктивна бюрократична организация от комиксите на „Марвел“, която следи за всяко нарушение в хронологичната линия на времето. В „Отмъстителите: Краят“ зрителите видяха групата от супергерои неволно да отваря разклонение във времевата линия, в която Локи се скрива с Тесеракта още в първия „Отмъстителите“ от 2012 г. Сериалът ще се занимае тъкмо с историите на Локи след бягството му.

Според синопсиса на продукцията синът на Один ще бъде принуден да работи с Органа за отклонение във времето, за да поправи нарушението в естествения ход на времето. В противен случай той ще бъде завинаги заличен от Вселената. В ролята на негов защитник пред Органа ще влезе Мобиус М. Мобиус (Оуен Уилсън), който е на мнение, че Локи заслужава изкупление. Това обаче не означава, че му има доверие.

„Марвел“ вече пусна пълен трейлър на сериала, от който става ясно, че епизодите ще бъдат наситени с екшън и както винаги, когато става дума за истории с участието на Локи – хаос.

В най-новия трейлър към „Локи“ сериалът разкрива интересен нов персонаж – Мис Минути, дигитален талисман на Органа за отклонение във времето, който навигира Локи в бюрократичните тунели на организацията.

Премиерата на сериала е на 9 юни.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg