Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Лондон построен в Бояна, до дни идват Морган Фрийман и Джерард Бътлър

Спасяват американския президент и целия свят в полите на Витоша

Арън Екхарт (президентът), Морган Фрийман (вицепрезидентът) и Джерард Бътлър (агент от Сикрет Сървис) пристигат заедно в България. - Лондон построен в Бояна, до дни идват Морган Фрийман и Джерард Бътлър

Арън Екхарт (президентът), Морган Фрийман (вицепрезидентът) и Джерард Бътлър (агент от Сикрет Сървис) пристигат заедно в България.

До броени дни в София пристига елитна актьорска компания от Холивуд, за да започнат снимките на филма London Has Fallen, продължение на трилъра „Код: Олимп“. В „Ню Бояна“ се готвят за появата на Морган Фрийман, Джерард Бътлър, Арън Екхарт, Анджела Басет и Мелиса Лео.

В полите на Витоша ги чака Лондон. Дизайнерът Джоуел Колинс (Пътеводител на галактическия стопаджия) е пресъздал улиците на английската столица и част от фасадата на катедралата „Сейнт Пол“ – седалище на епископа на Лондон. По големина и внушителност новите декори са сравними само с ню-йоркските авенюта в „Бояна“. Автор на костюмите е Стефани Коли (Две димящи дула).

Във филма ще видим отново Джерард Бътлър в образа на агент на служба в Белия дом, който ще спаси отново света е президентът на САЩ. Американският държавен глава е Арън Екхарт, Морган Фрийман е неговото вице, Анджела Басет е директор на Сикрет Сървис, а Мелиса Лео – министър на отбраната.

Режисьор на „Код: Олимп“ беше Антоан Фукуа, а за „Код: Лондон“ е поканен Бабак Нажафи.

Новата апокалиптична история се развива в Лондон. Британският премиер е загинал при загадъчни обстоятелства. За погребението му пристигат най-влиятелните държавници в света, моментът е избран от терористи, за да ги ликвидират накуп.

Продуценти на трилъра са Джерард Бътлър, Алън Сигел, Джон Томпсън, Лес Уелдън и Марк Гил.

Премиерата на филма е планирана за 2 октомври 2015 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg