Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Lord of the Dance отново у нас с „Опасни игри“

Трупата на Майкъл Флетли със спектакъл в НДК през 2018-а

Представен за първи път в прочутия „Паладиум Тиътър“ на Уест Енд в Лондон през 2014-а, Lord of the Dance: Dangerous Games e зрелищна нова постановка на традиционния мюзикъл Lord of the Dance. - Lord of the Dance отново у нас с „Опасни игри“

Представен за първи път в прочутия „Паладиум Тиътър“ на Уест Енд в Лондон през 2014-а, Lord of the Dance: Dangerous Games e зрелищна нова постановка на традиционния мюзикъл Lord of the Dance.

Lord of the Dance се завръщат в България със спектакъла Dangerous Games („Опасни игри“). На 12 април 2018 г. трупата на легендарния Майкъл Флетли излиза на сцената на зала 1 на НДК със своята танцова сага между Доброто и Злото.

Зрителите у нас вече са виждали представлението – и в София, и в Русе през 2015 г. Тогава и самият Флетли пристигна в България и бе гост на шоуто в НДК. Този път няма да го видим (последно той бе на сцената през март 2016-а), но майсторът на ирландските танци продължава да ръководи Lord of the Dance като неин създател, продуцент и хореограф.

Гостуването в София догодина е част от предстоящото световно турне на трупата, което стартира на 1 ноември в Москва. Засега в него са включени 55 дати.

Представен за първи път в прочутия „Паладиум Тиътър“ на Уест Енд в Лондон през 2014-а, Lord of the Dance: Dangerous Games e зрелищна постановка на традиционния мюзикъл Lord of the Dance. В главните роли са Джеймс Кийгън, Морган Комър, Матю Симт, Катрал Кийни, Фъргъл Кийни и Андрас Крен. Хореографията и режисурата, разбира се, са на самия Флетли.

Билетите за спектакъла в София влизат в продажба от 31 октомври. Цените са от 35 до 90 лева.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg