Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Лорд Тивин Ланистър от „Игра на тронове” възкръсва?

Сцената, в която Тирион Ланистър убива баща си Тивин Ланистър. - Лорд Тивин Ланистър от „Игра на тронове” възкръсва?

Сцената, в която Тирион Ланистър убива баща си Тивин Ланистър.

Феновете на „Игра на тронове” може би отново ще се срещнат с архитекта на злото в култовия сериал лорд Тивин Ланистър. В края на четвърти сезон на поредицата патриархът на могъщия род Ланистър беше убит от сина си Тирион, наричан Дяволчето.

Докато промотираше новия си филм „Дракула: Неразказан”, актьорът Чарлс Денс разкри пред MTV Великобритания, че неговият персонаж все пак ще се появи в петия сезон на сериала.

“Не съм съвсем извън следващия сезон, – призна Денс. – Повече от това няма да кажа. Не сте видели последното от Тивин Ланистър.”

Едва ли има вероятност Ланистър да възкръсне от смъртта. Не е изключено да се появи в образа на покойника Тивин – нещо, което направи и Джак Глийсън в епизода след смъртта на Джофри. Въпреки че „Игра на тронове” не посяга често към похватите, които ни показват кадри от предишни серии и сезони, това не е изключено като възможност за появата на лорд Ланистър.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90