Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Мадона ухапа Дрейк при целувка на сцената (видео)

Кралицата на попа стана за смях на стари години

Мадона продължава със сценичните провокации. - Мадона ухапа Дрейк при целувка на сцената (видео)

Мадона продължава със сценичните провокации.

Мадона отново скандализира обществото – по време на участието си във фестивала Коачела в Калифорния в неделя вечер тя дълго целува рапърът Дрейк, излязъл с нея на сцената, а накрая и дори го ухапа, оставяйки го втрещен от случилото се.

Поп звездата, постигнала голямата си слава през 80-те години, изглеждаше твърде уверена в действията си и в целувката. С мрежестия си чорапогащник, високи ботуши с токчета и кожени ръкавици, тя буквално нападна Дрейк, седящ на стол на сцената и го целува страстно в продължение на няколко секунди.

На него в началото изглежда му харесваше, но когато (може би) Кралицата и го е ухапала, си промени мнението.

Мадона първоначално не видя ужаса на Дрейк.

Мадона първоначално не видя ужаса на Дрейк.

56-годишната Мадона очевидно не очакваше (а навярно и не видя веднага) изражението на рапъра след „атаката“ – тогава той изглеждаше видимо ужасен и това е най-малкото, което можеше да се каже за погнусената му физиономия.

https://youtu.be/GZgQjN0aNHM

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg