Майкъл Бубле с първи концерт у нас

За съжаление на многобройните му зрители, събитието ще бъде само за 10 хил. души

Майкъл Бубле ще излезе на сцената на „Арена Армеец“ на 14 септември 2019 г. Снимка: СМЕ - Майкъл Бубле с първи концерт у нас

Майкъл Бубле ще излезе на сцената на „Арена Армеец“ на 14 септември 2019 г. Снимка: СМЕ

Майкъл Бубле, певецът, който върна на мода джаз стандартите, ще излезе за пръв път пред българската публика. Канадската суперзвезда пристига за концерт в „Арена Армеец“ на 14 септември 2019 г. Новината съобщават организаторите на събитието „София мюзик ентърпрайсис“. 

У нас Бубле ще представи песни от новия си албум „Любов“, който от днес вече е на музикалния пазар. Певецът надали ще пропусне да изпълни и най-големите си хитове.

Концертът в София е част от предстоящото световното турне на музиканта, което ще започне на 13 февруари догодина във Флорида и ще продължи със серия от 27 концерта в Америка.

След дълго отсъствие, през август тази година Майкъл Бубле се завърна на сцената с концерти в Дъблин, Лондон и Сидни пред повече от 150 000 души.

Andre Rieu / Андре Рийо

По време на своята кариера канадецът има пет световни турнета, носител е на четири награди „Грами“ и има над 60 милиона продадени албума по целия свят.

За съжаление на почитателите му, концертът в „Арена Армеец“ ще бъде само със седящи места, които ще бъдат ограничени до 10 000.

Продажбадата на билети започва на 23 ноември, петък, от 10 ч. в мрежата на Ивентим. Членовете на фен клуба на Майкъл Бубле могат да си купят билети два дни по-рано, на 21 ноември, сряда.

Bookshop 300×250 2
ДС