Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Майкъл Дъглас предварително отрече неприлично поведение

Обвинението в мастурбация пред служителка в компанията му преди 20 години все още не е излъчено

„Абсолютна лъжа, измислица, която няма нищо общо с истината“, описа Майкъл Дъглас твърдението на бивша своя служителка, че се е самозадоволявал пред нея. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Майкъл Дъглас предварително отрече неприлично поведение

„Абсолютна лъжа, измислица, която няма нищо общо с истината“, описа Майкъл Дъглас твърдението на бивша своя служителка, че се е самозадоволявал пред нея. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Актьорът и продуцент Майкъл Дъглас отрече публично обвинения срещу него в сексуален тормоз, които все още никой не му отправил. Дъглас изпреварващо заяви, не е мастурбирал пред своя служителка в продуценската си компания преди 30 години.

Пред сайта „Дедлайн“ актьорът обяснява, че е предприел необичайната стъпка с изпреварващото отричане, след като е бил информиран от своя адвокат, че списанието „Холивуд рипортър“ подготвя публикуването на обвинения от жена, работила за Дъглас в средата на 80-те години.

„Абсолютна лъжа, измислица, която няма нищо общо с истината“, описа Дъглас твърдението на своя бивша служителка, че се е самозадоволявал пред нея.

Дъглас допълва, че според обвинителката му, докато мастурбирал, той ѝ шепнел неприлични думи в ухото – както на живо, така и по телефона, и, че след като тя напуснала, се бил погрижил да не си намери повече работа в киноиндустрията. Описвайки обвинение в неприлично говорене като „минимално“, Дъглас казва:

„Извинявам се, ако съм използвал нецензурен език пред приятелите си“.

Но определя като „изцяло невярно“ твърдението ѝ, че се е погрижил тя да не си намери работа във филмовата индустрия.

Заявявайки, че не е имал контакт с обвинителката си „повече от 30 години“, Дъглас добавя:

„Готов съм да призная всичко, за което мисля, че наистина нося отговорност. Но тук няма доказателства. Това, което разказва тази жена, не може да бъде представено в съда“.

През 1993 г. Майкъл Дъглас постъпи в специализирана клиника за лечение от сексуална зависимост, също както направи през ноември миналата година Харви Уайнстийн.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg