Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Майкъл Дъглас скърби за жертвите на убиеца от Санта Барбара

Бащата на килъра е режисьор в Холивуд

Майкъл Дъглас вероятно  познава родителите на масовия убиец от Санта Барбара. Снимка: Фейсбук - Майкъл Дъглас скърби за жертвите на убиеца от Санта Барбара

Майкъл Дъглас вероятно познава родителите на масовия убиец от Санта Барбара. Снимка: Фейсбук

„Моят най-дълбоката симпатия към жертвите в тази ужасна трагедия, към семействата и приятелите им. Мислите ми са с цялото семейство UCSB „, написа Майкъл Дъглас във фейсбук и публикува снимка с букет божури в ръце и облечен с фланела с надпис „UCSB“

UCSB е абревиатурата на Калифорнийския университет в Санта Барбара, в близост до който в петък вечерта 22-годишният Елиът Роджър уби 7 души. След стрелбата убиецът се е прострелял в главата.

Майкъл Дъглас е придобил степен „бакалавър“ по драматично изкуство в същия университет през 1968 г.

Американската преса разкри, че Елиът е син на кинаджия от Холивуд – Питър Ръджър, когото Дъглас вероятно познава. Питър Роджър е асистент режисьор на касовия филм „Игрите на глада“.

Седмица преди масовото убийство, родителите на Елиът информирали полицията, че е възможно синът им да извърши престъпление. Младият мъж притежавал три законно закупени пистолета и 410 куршума за тях. Семейството се притеснило от агресията на наследника си и от факта, че гледал твърде много клипове за убийства и ги публикувал в интернет.

Елиът Роджърс е син на асистент режисьора на "Игрите на глада".

Елиът Роджър е син на асистент режисьора на „Игрите на глада“.

В един от видеоклиповете млад мъж, за когото се смята, че е Елиът, обявява намерението си да „избие всички руси кучки“. Гневът му произлизал от факта, че жените не го харесват, вече е на 22, а все още си няма приятелка.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg