Майкъл Джей Фокс се завръща като Марти Макфлай (видео)

„Каквото и да правиш, не ходи в 2020 г.“, казва той на рапър, който се готви да пътува в бъдещето

Възможно е това да е последната роля на Майкъл Джей Фокс, предвид влошаващото му се състояние. Снимка: Стопкадър - Майкъл Джей Фокс се завръща като Марти Макфлай (видео)

Възможно е това да е последната роля на Майкъл Джей Фокс, предвид влошаващото му се състояние. Снимка: Стопкадър

Майкъл Джей Фокс се завърна в ролята си на Марти Макфлай за ново видео към песента на рапъра Лил Нас Екс. Фокс се появява в трейлър към предстоящия сингъл „Holiday“, чието действие се развива в Дивия запад. Нас пристига в града тъкмо навреме, за да види как изритват Дядо Коледа от салона.

Той вдига шапката и осъзнава, че е избран да бъде „новият Дядо Коледа“ и трябва да пътува в бъдещето. Докато приготвя елена си, Фокс извиква след него:

„Каквото и да правиш, Нас, не отивай в 2020!“.

Сингълът ще има премиера на 13 ноември 2020 г. Все още не е ясно дали актьорът ще има по-голяма роля във видеото.

За първи път от „Завръщане в бъдещето“ (1990) Фокс влиза в ролята, с която е най-разпознаваем от зрителите. Във видеото той дори е облечен по същия начин, като каубой, както го виждаме в третия филм от поредицата.

Малката роля на 59-годишния актьор идва седмици, след като той сподели в интервю, че може би ще се откаже от актьорството. През 1991 г. Фокс е диагностициран с Паркинсон. Заради заболяването актьорът обмисля да се преориентира към писането.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах