Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Майкъл Кейн като зрелия Бонд? Защо не

Актьорът би искал да изиграе агент 007 като възрастен – и смята, че ще е по-добър от Шон Конъри

Майкъл Кейн е убеден и че би се справил по-добре в ролята, отколкото някои от живите ветерани като тайния агент – Шон Конъри и Роджър Мур. Защо? Ами, те са по-стари от мен, казва артистът. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Майкъл Кейн като зрелия Бонд? Защо не

Майкъл Кейн е убеден и че би се справил по-добре в ролята, отколкото някои от живите ветерани като тайния агент – Шон Конъри и Роджър Мур. Защо? Ами, те са по-стари от мен, казва артистът. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Майкъл Кейн би искал да изиграе Джеймс Бонд като „възрастен“. 84-годишният актьор заяви, че пред него вече няма мечтани роли, но идеята за остаряла версия на емблематичния британски шпионин би била интригуваща, пише сайтът The List.

Попитан от списание Event дали е останало нещо, което би искал да изиграе, Кейн отвръща:

„Не, изглежда съм изиграл всяко проклето нещо“.

Но при конкретен въпрос за възрастен Бонд, в духа на стария Шерлок, в когото се превъплъти наскоро сър Иън Маккелън в „Г-н Холмс“, актьорът отговаря:

„Джеймс Бонд като стар мъж… Да. Ще трябва да кажа на Барбра (бел. ред. – продуцентът Барбра Броколи)“.

Кейн е убеден и че би се справил по-добре в ролята, отколкото някои от живите ветерани като тайния агент – Шон Конъри и Роджър Мур. Защо? Ами, те са по-стари от мен, казва артистът.

Известно е, че Майкъл Кейн е бил възможен вариант за ролята на агент 007 – преди четири десетилетия. През 1967 г., след като е участвал по-рано в три от филмите за Хари Палмър, актьорът отказва да се превъплъти в Бонд, за да не му се създаде имидж на шпионин в киното.

Вижте още: МАЙКЪЛ КЕЙН: РЕПЕТИРАМ ВСЯКА СВОЯ РЕПЛИКА 1000 ПЪТИ

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90