Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Мълния! Всичко е конспирация, призна АНС

Изненадващо, конспиративните теоретици не се хванаха

Правителството, медиите, църквата, учените и учителите са ни лъгали за всичко. - Мълния! Всичко е конспирация, призна АНС

Правителството, медиите, църквата, учените и учителите са ни лъгали за всичко.

Агенцията за националната сигурност на САЩ (АНС) обяви вчера, 31 януари, че да – всичко, което се случва или се е случило някога в историята, е конспирация. Ваксините, кацането на Луната, кръглата Земя, вируса Зика, всичко, съобщава репортерски екип на изданието за наука, здраве и сатира „Сайънс Поуст“.

„Не можем повече да крием истината, време беше да я кажем – е признал Уилям Дейвис, представител на АНС. – Бъдете сигурни, че сега вече можете да наричате всичко, за което се сетите, конспирация – и ще бъдете прави.“

Изненадващо, но конспиративните теоретици не са убедени.

„Точно това искат да ни накарат да мислим – коментира Марша МакКлеланд, собственичка на няколко котки. – Вероятно става дума за нова конспирация.“

Америка за България

Добре известен факт сред теоретиците на конспирацията като Джон Рапопорт е, че последната конспирация е вирусът Зика.

„Вирусът Зика е фалшива тревога, вдигната по поръчка на Световната здравна организация, Центъра по контрол на заболяванията и Комисията за защита на потребителите с цел създаване на нова ваксина, която да намали населението – твърди той. – Всички тези бебета със синдром на малката глава, или какъвто там е медицинският термин, са актьори. Можете да видите няколко от тях, ако се вгледате внимателно във фона на снимки от последната стрелба в американска гимназия. Хората просто трябва да си отворят очите.“

Антиваксърите също изразиха недоверие към новината, убедени, че и този път АНС крие коварен план. В момента те очакват някоя знаменитост, която да им каже какво да правят.

Екипът на „Сайънс Поуст“ включва зъл доктор, фармацевт измамник, химик-ваксинатор, говорител на „Монсанто“, лобист на ГМО, разпространител на кемтрейлс и организатор на фалшиви тревоги.

Бел. ред. – преводът е направен от толераст, агент на Сорос.

Вижте още: ИСТИНАТА Е, ЧЕ КУБРИК Е РЕЖИСИРАЛ КАЦАНЕТО НА ЛУНАТА

СТОЙЧО КЕРЕВ СРЕЩУ СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ

ПИСМО ДО Г-ЖА БУЛЕВА, КОЯТО НЕ ВЯРВА, ЧЕ НЯКОЙ Е КАЦАЛ НА ЛУНАТА

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3