Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Мария Бакалова с нетрадиционна целувка в хорър (видео)

Пълен трейлър и сюжет на предстоящия сатиричен хорър „Тела, тела, тела“

Амандла Стенбърг и Мария Бакалова като Софи и Бий в „Тела, тела, тела“. Снимка: Стопкадър - Мария Бакалова с нетрадиционна целувка в хорър (видео)

Амандла Стенбърг и Мария Бакалова като Софи и Бий в „Тела, тела, тела“. Снимка: Стопкадър

Поговорката „От играчка – плачка“ оживява в социалната хорър сатира „Тела, тела, тела“, най-новия филм с Мария Бакалова, който предстои да гледаме на големия екран. След успешно фестивално разпространение, филмът получи пълен трейлър, който разкрива повече детайли около сюжета на продукцията.

Българската актриса влиза в образа на Бий, новото гадже на Софи (Амандла Стенбърг). Бий ще срещне богатите и разглезени приятели на Софи в отдалечено имение и световете им ще се окажат различни – Бий е земно и умно момиче, което дълбоко в себе си таи неприязън към приятелите на Софи с тяхната разточителност и повърхностност. Групата трябва да намери начин да се разбере и да прекара там един цял уикенд.

„Не бива да се притесняваш. Много ще те харесат – уверява София гаджето си. – Не са чак такива нихилисти, каквито изглеждат в интернет.

Като във всеки хорър обаче перфектният парти уикенд предстои да се обърка, когато ураганна буря връхлита местността и групата е принудена да остане затворена в къщата. За да ангажира вниманието им с нещо различно от шампанско и кекс с марихуана, Софи предлага да играят на „Тела, тела, тела“ – игра, в който един нарочен убиец преследва останалите, докато всички не получат хиксчета, че са мъртви. Играта става още по-интересна (и реална), когато електричеството в къщата спира и всеки се спасява сам – този път съвсем наистина.

„Ще бъде толкова очевидно, ако аз съм убиецът, нали“, пита персонажът на Пийт Дейвидсън и за момент изглежда, сякаш уликите водят тъкмо към него.

Но все пак хорър филмите са познати със своите обрати и сюжетни завои.

Във филма Бакалова си партнира още с Пийт Дейвидсън, Лий Пейс, Рейчъл Сенот, Михала Херолд и др. Режисьор е Халина Рейн. Сценарият е разработен от Сара ДеЛап по история на писателката Кристен Рупенян.

„Тела, тела, тела“ е режисиран „почти като пиеса на Чехов“, споделяла е режисьорката в медийни изяви:

„Обсебена съм от темата за властта и сексуалността в напрегната атмосфера“.

„Тела, тела, тела“ вече бе представен пред фестивалната публика и има отзиви от критиците. В ревютата си те отбелязват, че Бий, персонажът на Бакалова, е „енигма, без минало, а явно и без бъдеще“, пише Робърт Даниълс в „Индиуайър“.

„Бакалова добавя свежи нюанси към една клечеста героиня по нейния запазен начин, а нейната тромавост – вербална и физическа – предизвиква подозрението на зрителя“, пише още Даниълс.

„Тела, тела, тела“ тръгва по световните и избрани български киноекрани на 12 август.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах