Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Мария Бакалова с още актьорски отличия от критиците на САЩ

Надявам се, че тази роля ще доближи актьорите от България и Източна Европа до възможностите на колегите им от Запада, написа актрисата от „Борат 2“

Мария Бакалова като Тутар, дъщерята на Борат Сагдиев, във филма „Борат 2“ - Мария Бакалова с още актьорски отличия от критиците на САЩ

Мария Бакалова като Тутар, дъщерята на Борат Сагдиев, във филма „Борат 2“

След признанието си от Гилдията на кинокритиците в Ню Йорк преди дни, Мария Бакалова взе отличия и от критиците на още няколко американски града за ролята си в „Борат 2“. Актрисата бе отличена за поддържаща роля от Асоциацията на филмовите критици в Чикаго и от Бостънските онлайн филмови критици.

Към призовете си тя прибави и още две статуетки, присъдени ѝ за най-впечатляващ дебют на годината – от Кръга на филмовите критици във Флорида и Асоциацията на филмовите журналисти в Индиана.

Развлекателният уебсайт IGN постави Бакалова в категорията актриса в главна роля за участието ѝ в „Борат 2“  и ѝ присъди за изпълнението награда по време на своята онлайн церемония „Най-доброто от 2020“.

„Благодаря ви за тази награда – написа Мария в Инстаграм. – Вашето признание означава толкова много за мен, за моите колеги от Източна Европа и особено за българските актьори! Надявам се, че това изпълнение ще ни доближи до възможността да имаме еднакви шансове и да превърнем в нормалност чуждия акцент. Затова ще съм особено благодарна на смелите хора от „Борат 2“, които ме избраха на кастинга. Разнообразието има значение и вашата подкрепа означава всичко за нас. Благодаря на всички, които ми писаха по време на това лудо пътуване. А на моя екип от суперзвезди – обичам ви!

Като нейна основна опонентка в наградния сезон засега се очертава южнокорейската актриса Юн Йо-джон за изпълнението ѝ в „Minari“, тя бе изборът за поддържаща актриса на лосанджелиските кинокритици.

Всичко по темата „Мария Бакалова в „Борат 2“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg