Мария Бакалова с още актьорски отличия от критиците на САЩ

Надявам се, че тази роля ще доближи актьорите от България и Източна Европа до възможностите на колегите им от Запада, написа актрисата от „Борат 2“

Мария Бакалова като Тутар, дъщерята на Борат Сагдиев, във филма „Борат 2“ - Мария Бакалова с още актьорски отличия от критиците на САЩ

Мария Бакалова като Тутар, дъщерята на Борат Сагдиев, във филма „Борат 2“

След признанието си от Гилдията на кинокритиците в Ню Йорк преди дни, Мария Бакалова взе отличия и от критиците на още няколко американски града за ролята си в „Борат 2“. Актрисата бе отличена за поддържаща роля от Асоциацията на филмовите критици в Чикаго и от Бостънските онлайн филмови критици.

Към призовете си тя прибави и още две статуетки, присъдени ѝ за най-впечатляващ дебют на годината – от Кръга на филмовите критици във Флорида и Асоциацията на филмовите журналисти в Индиана.

Развлекателният уебсайт IGN постави Бакалова в категорията актриса в главна роля за участието ѝ в „Борат 2“  и ѝ присъди за изпълнението награда по време на своята онлайн церемония „Най-доброто от 2020“.

„Благодаря ви за тази награда – написа Мария в Инстаграм. – Вашето признание означава толкова много за мен, за моите колеги от Източна Европа и особено за българските актьори! Надявам се, че това изпълнение ще ни доближи до възможността да имаме еднакви шансове и да превърнем в нормалност чуждия акцент. Затова ще съм особено благодарна на смелите хора от „Борат 2“, които ме избраха на кастинга. Разнообразието има значение и вашата подкрепа означава всичко за нас. Благодаря на всички, които ми писаха по време на това лудо пътуване. А на моя екип от суперзвезди – обичам ви!

Като нейна основна опонентка в наградния сезон засега се очертава южнокорейската актриса Юн Йо-джон за изпълнението ѝ в „Minari“, тя бе изборът за поддържаща актриса на лосанджелиските кинокритици.

Всичко по темата „Мария Бакалова в „Борат 2“

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах