Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Толкова дракони… Нов трейлър на „Игра на тронове“ (видео)

Мъртвите на война срещу живите, а Тирион Ланистър пие и планира няколко хода напред

Драконите изскачат отвсякъде в новия трейлър на „Игра на тронове“.  - Толкова дракони… Нов трейлър на „Игра на тронове“ (видео)

Драконите изскачат отвсякъде в новия трейлър на „Игра на тронове“.

Ден след ден напрежението около задаващия се шести сезон на „Игра на тронове“ расте. А създателите на сериала никак не се стараят да го уталожат – вече е факт и пореден трейлър, показан на първото излъчване на началния епизод в Холивуд в неделя вечерта.

На прожекцията в Лос Анджелис имаха шанса да присъстват само група големи, големи късметлии – членове на екипа, актьори, участници в продукцията. Но никакви медии и случайни зрители. За всички нас остава единствено новото видео и чакането на 24 април, когато „Игра на тронове“ се завръща в ефира на HBO.

Какво говорят новите жокери? Джон Сняг определено е мъртъв, Аря Старк е сляпа наемна убийца, Давос Държеливия се очертава като че ли централен персонаж в новия сезон, армията на Нощния крал се задава, Церсей готви офанзива за властта, дракони летят в небето над пленената Денерис, а Тирион Ланистър прави онова, което умее най-добре – да пие и да планира няколко хода напред.

Но може би най-важното – очертава се репликата „Мъртвите идат“ да замени вече прословутата фраза от първия сезон „Зимата иде“ на Нед Старк. Дали раздираният от междуособици Вестерос ще може да им се противопостави и кои любими персонажи ще видим да умират в адски мъки? Отговорите тръгват към нас след по-малко от две седмици…

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg