Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

„Матрицата 4“ с първи трейлър, показан пред избрана публика

Преразказ на трейлъра към „Матрицата: Възкресения“, който все още не е наличен за гледане

Кари Ан Мос, Лорънс Фишбърн и Киану Рийвс в „Матрицата: Революции“ (2003) - „Матрицата 4“ с първи трейлър, показан пред избрана публика

Кари Ан Мос, Лорънс Фишбърн и Киану Рийвс в „Матрицата: Революции“ (2003)

„Уорнър Брос“ сподели първи кадри от предстоящия филм „Матрицата“. Първият трейлър на продукцията, четвърта за франчайза, е бил показан на специалното събитие „Синема Кон“ на 24 август, но засега клипът не е наличен за широката публика. Потвърдено е заглавието – „The Matrix: Resurrections“ (Матрицата: Възкресения)

Някои медии като „Дедлайн“ и „Ентъртейнмънт Уийкли“, които са имали представители на събитието, преразказват непоказания още трейлър. Лентата на времето показва Сан Франциско от близкото бъдеще. Нео (Киану Рийвс), кой все още носи истинското си име Томас Андерсън, е в кабинета на психотерапевт (Нийл Патрик Харис).

„Луд ли съм?“, пита Андерсън, объркан от монотонната среда около него, подобно на филма от 1999 г.

„Тук не използваме тази дума“, отговаря му терапевтът.

В следващата сцена Андерсън поздравява Тринити (Кари Ан Мос) в кафене. Изглежда, двамата не си спомнят един за друг.

Следват кадри на сини хапчета, разпилени в мивка; Нео, който се гледа в огледалото, докато бързо се трансформира в старец; млад Морфей, който дава на Нео червено хапче и много сцени, каквито зрителят би очаквал от „Матрицата“ – скачане, карате трикове във въздуха и други акробатични бойни умения.

„След всички тези години да се върнеш там, където всичко започна… обратно в Матрицата“, казва в края на видеото непознат досега персонаж (актьорът Джонатан Гроф).

Режисьор е Лана Уашовски. Премиерата на филма на голям екран е на 22 декември.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg