Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

„Матрицата 4“ с премиерна дата

Към Киану Рийвс и Кери-Ан Мос в актьорския състав се присъединява Нийл Патрик Харис

Киану Рийвс се завръща в „Матрицата 4“. - „Матрицата 4“ с премиерна дата

Киану Рийвс се завръща в „Матрицата 4“.

В „Матрицата 4“ ни очакват изненади, става ясно след съобщение на филмовото студио „Уорнър Брадърс“ в Туитър. В една от ролите е ангажиран Нийл Патрик Харис, познат като Барни от хитовия сериал „Как се запознах с майка ви“. Засега студиото не казва каква ще бъде неговата роля, но Харис вече е одобрен след оспорван кастинг.

В съобщението в Туитър „Уорнър брадърс“ разкриха и датата, на която „Матрицата 4“ ще излезе по световните екрани. Премиерата е планирана за 21 март 2021 г. Фенове на филма веднага откриха скрит смисъл в избраната дата – сборът от числата на деня и последните цифри на годината е 3 и съвпада с числото на месеца. Няма съмнение, смятат коментатори, че е търсена нумерологична символика за стартовия ден.

Освен вече обявените Киану Рийвс и Кери-Ан Мос, които ще влязат в познатите роли на Нео и Тринити, в актьорския състав са още Джейда Пинкет Смит, Яхия Абдул-Матин, Джесика Хенуик, Джонатан Гроф, Тоби Онвумере. От студиото уточняват, че това не е пълният състав и кастингите продължават.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg