СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Медиен портал в „Площад Славейков“

Нов „Площад“ представя истинските новини в реално време и на един екран

 - Медиен портал в „Площад Славейков“

Чувствате ли се удавени сред хилядите новини, които преливат в социалните мрежи? „Площад Славейков“ ви кани на един по-голям площад – портал, който събира най-новото от избрани и препоръчани от нас медии. Стремежът ни е да ви предложим бърз и удобен достъп до най-авторитетните източници на новини, анализи и коментари в интернет. Те не са анонимни, предлагат качествено съдържание и фалшивите новини нямат място при тях.

В морето от събития у нас и по света все по-трудно се ориентираме кой говори през медиите, кои казват истината, кои – нещо друго, и защо. Днес дезинформацията е оръжие за масово поразяване. Нашият „Площад“ е малка стъпка срещу този мръсен поток.

Медийният портал „Площад“ представя новините, групирани в пет категории: „Култура“, „Гледна точка“, „Новини“, „Спорт“ и „Дух и тяло“, и прогноза за времето. Можете да ги пренаредите по свой вкус. Информацията се обновява денонощно и автоматично.

Заповядайте на нашия „Площад“, където истинските новини пристигат в реално време и на един екран.


Подборът на изданията в „Площад“ – онези от тях, при които имаше техническа възможност – е дело на екипа на „Площад Славейков“. Ако смятате, че вашето издание има място в Медийния портал, напишете ни защо на адрес: mail@ploshtadslaveikov.com

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Хайде и утре

Bookshop 728×90