Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Меган Фокс снима в България след тест за COVID-19

Трилърът „До смъртта“ е първата голяма продукция в „Ню Бояна“ след карантината

Меган Фокс в „Трансформърс“ от 2007 г. - филмът, с който стана известна - Меган Фокс снима в България след тест за COVID-19

Меган Фокс в „Трансформърс“ от 2007 г. - филмът, с който стана известна

Актрисата Меган Фокс е в България за снимките на трилъра „Till Death“ (До смъртта). Това е първата продукция в „Ню Бояна Филм Студиос“ след карантината, съобщава „Холивуд Рипортър“. Снимките трябвало да започнат тази пролет, но са спрени заради коронавирусната пандемия.

Според сюжета Меган Фокс попада в сложна ситуация, оказвайки се окована с белезници за мъртвия си съпруг. В невъзможност да се освободи, героинята ѝ се опитва да оцелее, бягайки от двама убийци.

Режисьор на филма е Скот Дейл, роли в трилъра имат още Оуен Макън и Калън Мълви.

През последните месеци филмовите и телевизионните продукции отново започнаха снимки в голяма част от Европа. „Ню Бояна“ отвори врати през май за местни и европейски продукции.

Координирането на нови процедури за безопасност, свързани с COVID-19, за гостуващи американски продукции, спазвайки местните разпоредби, както и указанията на SAG, обаче се оказва сложно, посочва „Холивуд Рипортър“. Американската медия цитира „Милениум“, които твърдят, че работят с българското правителство и местното Министерство на здравеопазването, за да съставят набор от протоколи за студиото. Те включват задължителни тестове за COVID-19 за актьорския състав и екипа преди началото на продукцията, както и по време на снимките, социално дистанциране на снимачната площадка и носене на маски от екипа зад камерата.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС