Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Милена Славова пее предизборно за патриотите и за традиционното семейство

Концертът ѝ във Варна е продължение на шествие срещу Европейската стратегия за детето

Милена Славова се прочу с крайно отрицателното си мнение за хората с нетрадиционна сексуалност, придружено от конспиративни теории като за рибата в Темза, която си сменяла пола, защото плувала във вода, пълна с хормони. Снимка: Стопкадър от нейно участие в Нова тв - Милена Славова пее предизборно за патриотите и за традиционното семейство

Милена Славова се прочу с крайно отрицателното си мнение за хората с нетрадиционна сексуалност, придружено от конспиративни теории като за рибата в Темза, която си сменяла пола, защото плувала във вода, пълна с хормони. Снимка: Стопкадър от нейно участие в Нова тв

Милена Славова ще пее в защита на традиционното семейство днес във Варна. Концертът ѝ ще бъде продължение на шествие на Българските патриоти, което според тяхното съобщение е насочено срещу „Европейската стратегия за детето, в която виждаме как родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите „джендър“ идеологии“.

През последните седмици Милена открито застана на страната на „защитниците на традиционните ценности“, като в поредица от изяви се обяви против ЛГБТ-движението и често обяснява позицията си с конспиративни теории.

„Не бива да толерираме подобни извратени закони, нито тенденцията, която идва отвън, защото това за нас е опасно като нация“, заяви тя наскоро.

Покрай това рокпевицата промотира новия си акустичен сборен албум, в който твърдото рок звучене е смекчено, „махната е агресията от музиката“.

Вижте още: НА ХОРА, КОИТО НЕ ГОВОРЯТ ИСТИНАТА, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ТРИБУНА

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90