Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Милена Славова след хейта: Никого не съм обидила поименно

Отпора срещу изказването ѝ за гей прайда певицата определи като нападение на глутница чакали

„Интернет е виновен“, заяви Милена в студиото на „7/8“, разсъждавайки за скандала след изказването ѝ за гей парада, и изпълни песента „Истина“. Снимка: Стопкадър от „7/8“ - Милена Славова след хейта: Никого не съм обидила поименно

„Интернет е виновен“, заяви Милена в студиото на „7/8“, разсъждавайки за скандала след изказването ѝ за гей парада, и изпълни песента „Истина“. Снимка: Стопкадър от „7/8“

Певицата Милена Славова, която стана обект на масови критики във Фейсбук заради изказване срещу гей парада, продължи да коментира темата в ефира на телевизия „7/8“.

„Никого не съм обидила поименно, не разбирам защо ме нападат“, заяви певицата пред Иво Сиромахов, като разказа отново историята за това как са я възмутили снимки с българското знаме от прайда.

„Хейтърите са много сплотени, като глутница чакали, които чакат да нападнат заедно, но поотделно не влизат в разправия“, подчерта Милена, а Иво Сиромахов изсипа за тях куп епитети наведнъж: „Мишоци, партийни секретари, дребни душици, лузъри, майната им.“

Вижте още: МИЛЕНА СЛАВОВА: СИГУРНО ВЕЧЕ СЪМ ХОМОФОБ

Двамата се впуснаха в носталгичен разговор за 90-те години на ХХ век като бекграунд за представянето на новия акустичен албум с песните на Милена.

„През 90-те всичко беше по-свободно, по-шарено и по-цветно, хората повече общуваха, повече правеха музика и театър, а през 2021 г. всичко е блато, не мърда много и почти нищо не се случва“, заяви Иво Сиромахов.

„Интернет е виновен“, допълни го Милена и изрази носталгия по времето на „безспирните купони“, когато е трябвало да се виждаш с хората, за да общуваш с тях.

„През интернет музика не се прави“, отвърна Сиромахов.

„Сега е по-сложно, трябва да пускаш обяви, да търсиш хора… Сега ги търсиш по музиката, а не по душата”, тъжно констатира певицата, която разказа, че едно от нещата, които не са ѝ харесали по време на работата ѝ в Лондон е точно това – да търси хора за бенда си по обяви.

„Душата е капсулована“, каза Милена.

Тя разказа и за новия си албум, в който твърдото рок звучене е смекчено, „махната е агресията от музиката“ и има дори две песни с гъдулка.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg