POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Мирамакс” продава ценни книжа, за да финансира сериали

В момента „Мирамакс” разработва за телевизионния ефир шедьовъра на Мартин Скорсезе „Бандите на Ню Йорк” (на снимката - кадър от филма). - „Мирамакс” продава ценни книжа, за да финансира сериали

В момента „Мирамакс” разработва за телевизионния ефир шедьовъра на Мартин Скорсезе „Бандите на Ню Йорк” (на снимката - кадър от филма).

В последните години телевизията изживява катарзис, всички кинаджии са се юрнали да правят сериали. Филмовата компания „Мирамакс” също. Собствениците й продадоха 250 милиона в ценни книжа, за да подсигурят средства, с които ще разработват телевизионните си проекти, базирани на част от 700-те филма, с които разполагат.

“Това е рефинансиране, – заяви председателят на борда на директорите на „Мирамакс” Томас Барак. – Отразява стабилността и зрелостта на компанията и представя нова стъпка в развитието й.”

Библиотеката от филми и телевизионни сериали на „Мирамакс“ беше придобита от „Дисни” през декември 2010 г. на стойност 663 милиона долара от група инвеститори.

В момента „Мирамакс” разработва за телевизионния ефир филма на Мартин Скорсезе „Бандите на Ню Йорк” и „Копленд” на Джеймс Манголд.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg