VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Мистериозна жена пее опера в метрото (видео)

Снимка: Страница в Туитър на Главното полицейско управление на Лос Анджелис - Мистериозна жена пее опера в метрото (видео)

Снимка: Страница в Туитър на Главното полицейско управление на Лос Анджелис

За една холивудска история, която се случва на живо в Холивуд, съобщава NPR.org. Непозната жена, с коса, вързана на опашки, и ръце, пълни с торби, запява сякаш съвсем спонтанно ария на Пучини на перона на метростанция в Лос Анджелис.

Видеоклип с жената бе публикуван в Туитър-страницата на Главното полицейско управление късно в четвъртък вечерта. Текстът към видеото гласи:

„Четири милиона души наричат Ел Ей свой дом. Четири милиона истории. Четири милиона гласа… понякога просто трябва да спрете и да се вслушате в един, за да чуете нещо красиво”.

Следват стотици хиляди гледания, десетки хиляди харесвания и споделяния и стотици коментари. Някои коментатори искат видеото да стане още по-популярно и да се превърне в „билет за по-добър живот” на жената.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Други допускат, че е възможно „тя да живее точно животът, който ѝ харесва. Или пък не. Дано да е щастлива, в безопасност и да има топло и сухо място, където да се прибира вечер”.

Трети ѝ благодарят и пишат, че хора като нея са една от причините да ползват метрото, такива хора помагали на хиляди пътници да остават смирени и позитивни.

Както всяка добра мистерия в Туитър, и това видео предизвика най-различни предположения. Някои се питат дали жената е бездомна – заради препълнените торби и количката. Други смятат, че това е рекламен трик или опит за привличане на внимание в един град, пълен с таланти. И все пак мнозина твърдят, че са я виждали на други спирки на метрото или в района. И дори, че на живо гласът ѝ звучи още по-красиво.

Неколцина са отбелязали в коментарите си шоуто на Елън де Дженерис и „Америка търси талант” с надеждата за хепиенд – някой да открие жената и да ѝ осигури трамплин, какъвто талантът ѝ заслужава.

Засега обаче историята ѝ остава мистерия. Измама или не, повечето хора просто са щастливи да чуят как пее.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg