Мистериозна жена пее опера в метрото (видео)

Снимка: Страница в Туитър на Главното полицейско управление на Лос Анджелис - Мистериозна жена пее опера в метрото (видео)

Снимка: Страница в Туитър на Главното полицейско управление на Лос Анджелис

За една холивудска история, която се случва на живо в Холивуд, съобщава NPR.org. Непозната жена, с коса, вързана на опашки, и ръце, пълни с торби, запява сякаш съвсем спонтанно ария на Пучини на перона на метростанция в Лос Анджелис.

Видеоклип с жената бе публикуван в Туитър-страницата на Главното полицейско управление късно в четвъртък вечерта. Текстът към видеото гласи:

„Четири милиона души наричат Ел Ей свой дом. Четири милиона истории. Четири милиона гласа… понякога просто трябва да спрете и да се вслушате в един, за да чуете нещо красиво”.

Следват стотици хиляди гледания, десетки хиляди харесвания и споделяния и стотици коментари. Някои коментатори искат видеото да стане още по-популярно и да се превърне в „билет за по-добър живот” на жената.

Други допускат, че е възможно „тя да живее точно животът, който ѝ харесва. Или пък не. Дано да е щастлива, в безопасност и да има топло и сухо място, където да се прибира вечер”.

Трети ѝ благодарят и пишат, че хора като нея са една от причините да ползват метрото, такива хора помагали на хиляди пътници да остават смирени и позитивни.

Както всяка добра мистерия в Туитър, и това видео предизвика най-различни предположения. Някои се питат дали жената е бездомна – заради препълнените торби и количката. Други смятат, че това е рекламен трик или опит за привличане на внимание в един град, пълен с таланти. И все пак мнозина твърдят, че са я виждали на други спирки на метрото или в района. И дори, че на живо гласът ѝ звучи още по-красиво.

Неколцина са отбелязали в коментарите си шоуто на Елън де Дженерис и „Америка търси талант” с надеждата за хепиенд – някой да открие жената и да ѝ осигури трамплин, какъвто талантът ѝ заслужава.

Засега обаче историята ѝ остава мистерия. Измама или не, повечето хора просто са щастливи да чуят как пее.

Bookshop 728×90