Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Митко Пайнера какво чака?

Реакции във Фейсбук за новата партия на Слави Трифонов

На 31 юли бе излъчен последният брой на „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви. Снимка: Стопкадър от шоуто - Митко Пайнера какво чака?

На 31 юли бе излъчен последният брой на „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви. Снимка: Стопкадър от шоуто

С края на „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви водещият обяви влизането си в политиката.

След 19 години на екран, шоуменът излиза на политическата сцена с новия политически проект „Няма такава държава“, с който ще се яви на следващите парламентарни избори. Слави Трифонов съобщи, че от 15 септември започва и свой телевизионен продукт, озаглавен „Седем осми“, с девиз „Силата е в истината“. Водещият не даде подробности за бъдещите си начинания.

Новините около Слави Трифонов предизвикаха вълна от реакции във Фейсбук, събрахме най-интересните от тях.

Антоанета ЦОНЕВА:

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

От маркетингова гледна точка много по-силно щеше да е партията на шоумена да се казва „Червено ферари“. Щеше да таргетира кризата на средната възраст :-). В този възрастов сегмент традиционно силно гласуват на избори.
Едно ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен… е мощен химн срещу социалните неравенства. Цели се право в сърцето на изгубените мечти.

Никола КОЛЕВ:

Колкото и пъти да им прилагат на българите този номер, винаги ще минава. Затова и съвсем съзнателно се унищожава образованието и се създава и насърчава нация от профани.

Розалина ТЕМЕЛКОВА:

Последното шоу на Слави е като падането на Берлинската стена. Радваш се, че комунистите си отиват, макар да знаеш, че ще се върнат под друга форма.

Иво ХРИСТОВ:

80% от потенциалните избиратели на Слави Трифонов още си чакат таблета от Бареков.

Ваня АНГЕЛОВА:

А 100 процента си чакат някой да ги оправи за 800 дни.

Владимир ТАНЕВ:

В България когато един човек се изчерпи професионално, става партиец…

Калин МАНОЛОВ:

Централата на ГЕРБ се мести в Учиндол.

Иван БЕДРОВ:

Как е „Няма такава държава“ на английски? А на руски?

Мария СПИРОВА:

Сутрешната доза тегавина. Съобщава ни се за очакваната партия на Слави Трифонов – коктейл от „Седем осми“ телевизионно облъчване (три четвърти ликьор „ТВ Атака“ и четвърт развлекателно-упоителен аперитив „Берлускони“) и една осма гняв народен + захаросана обелка от референдум за украса.

Христо КОМАРНИЦКИ:

Митко Пайнера какво чака?

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3