СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Митко Тодоров с почетен плакет „Аскеер“

Дългогодишният директор на „Армията“ отличен за 70-ия си юбилей

Митко Тодоров (в средата) прие плакета от председателя на Фондация „Аскеер“ Милен Миланов и от настоящия ръководител на театъра Мирослав Пашов. - Митко Тодоров с почетен плакет „Аскеер“

Митко Тодоров (в средата) прие плакета от председателя на Фондация „Аскеер“ Милен Миланов и от настоящия ръководител на театъра Мирослав Пашов.

Митко Тодоров получи почетен плакет „Аскеер“ за цялостен принос в развитието на българския театър. Призът бе връчен за 70-годишния юбилей на дългогодишния директор на Театър „Българска армия“ и председател на Надзорния съвет на Фондация „Аскеер“.

Тодоров прие плакета от Милен Миланов (председател на Фондация „Аскеер“) и от настоящия ръководител на театъра Мирослав Пашов, от които получи благодарности за отдадеността си на каузите на института и фондацията, присъждаща „Аскеер“-ите, както и най-искрените поздравления и пожелания за здраве и дълголетие от името на всички актьори и трупата.

Вижте още: КОМЕДИИТЕ ОТ „АРМИЯТА“ НА ПЪТ: ГОСТУВАТ В 12 ГРАДА

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg