Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Митовски: Ако у нас не ти завиждат, не си успешен

Снимат Пети сезон на Под прикритие без Джаро

Един от собствениците на "Камера" Димитър Митовски - Митовски: Ако у нас не ти завиждат, не си успешен

Един от собствениците на "Камера" Димитър Митовски

„Ако не ти завиждат в тази държава, значи не си успешен – това ми го каза един приятел, след като прочете всички глупости, написани по наш адрес“, отрича Димитър Митовски слуховете, че компанията му СИА се разпада. В интервю за „Монитор“ продуцентът на „Под прикритие“ опровергава твърденията, че е спрял плащанията на актьорите си.

В Четвърти сезон на сериала на БНТ бе убит ключовият за историята герой – мафиотът Джаро. Митовски съобщава обаче, че подготвят Пети сезон. Снимките стартират наесен, а готовата продукция ще бъде излъчена малко след Нова година.

„Смятам, че турската линия беше много реалистична и успешна и затова има опции за снимки зад граница и в предстоящия сезон, – казва продуцентът. – В Македония проявяват голям интерес към „Под прикритие” и може би част от сериала ще бъде заснет там. Също така текат преговори с американските ни партньори, които биха искали да се включат като копродуценти. Ако това се случи, може да очакваме един много по-мащабен сезон, а защо не и американски екшън звезди, които да станат част от най-успешния български сериал.“

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС