POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Морган Фрийман говорител на US-президента у нас

В София снимат продължението на екшъна Код: Олимп

Морган Фрийман пристига за трети път в България. - Морган Фрийман говорител на US-президента у нас

Морган Фрийман пристига за трети път в България.

Морган Фрийман и Джерард Бътлър ще снимат екшън в полите на Витоша, съобщава в. „Преса“. Малко преди Коледа актьорите ще пристигнат у нас, за да излязат пред камерата на филма „Код: Лондон“ (London has fallen), продължение на касовата лента от 2013 г. „Код: Олимп“.

Тогава терористи атакуваха Белия дом, а сега нечисти групировки ще тръгнат по петите на американския президент в британската столица. В образа на държавния глава на САЩ за втори път влиза Арън Екхарт, а неговият говорител пак ще е Морган Фрийман. Президентът отива на посещение в Англия, за да присъства на погребението на британския министър-председател заедно с повечето световни лидери. На церемонията обаче държавниците са атакувани от престъпни организации, които искат да премахнат всичките събрали се политици накуп. Суперагентът, който ще спаси света и всички президенти наоколо, ще бъде отново агент Майк (Джерард Бътлър).

Във филма участват още Анджела Басет и Рада Мичъл. Първият снимачен ден ще бъде в средата на декември, а финалът е през януари 2015 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС