POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Морган Фрийман оневинен от „Нешънъл джиографик“

След независимо разследване на телевизионния канал, актьорът се завръща в поредицата „Историята за Бог“

Морган Фрийман остава водещ на поредицата „Историята за Бог“ на „Нешънъл Джиографик“. - Морган Фрийман оневинен от „Нешънъл джиографик“

Морган Фрийман остава водещ на поредицата „Историята за Бог“ на „Нешънъл Джиографик“.

Морган Фрийман се завръща за третия сезон на телевизионната поредица „Историята за Бог“ по „Нешънъл джиографик“, след като независимо разследване на телевизионния канал установява, че поведението на Фрийман не е проблемно. В края на месец май актьорът беше обвинен от осем жени в сексуален и вербален тормоз на работното място и неподходящо поведение. След като това се случи, третият сезон на поредицата бе спрян, припомня „Варайъти“.

„Като превантивна мярка прекратихме продукцията, за да извършим изчерпателна проверка, която се проведе от компанията-майка „Фокс“ и от независим следовател – пише в изявление на „Нешънъл джиографик“. – Резултатите от разследването не установиха никакви инциденти по време на работата ни с г-н Фрийман. Взехме решение да продължим с продукцията на трети сезон на „Историята за Бог“.“

Вижте още: ОСЕМ ЖЕНИ ОБВИНЯВАТ МОРГАН ФРИЙМАН В СЕКСУАЛНО НАСИЛИЕ

Когато обвиненията срещу актьора станаха публично достояние, Фрийман написа публично изявление, като наблегна на факта, че шеговитото му поведение е останало неразбрано.

„Извинявам се на всеки, който се е почувствал некомфортно – това никога не е било мое намерение“, каза актьорът.

Вижте още: МОРГАН ФРИЙМАН: НЕ НАПАДАМ ЖЕНИТЕ, ПРОСТО СЕ ШЕГУВАМ

В изявлението си „Нешънъл джиографик“ заключва:

„Като компания, ние вземаме всякакви въпроси за насилие много сериозно и сме напълно уверени в резултатите от разследването“.

Снимките на „Историята за Бог“ ще продължат през септември, стремежът е готовата продукция да е с премиерна дата през 2019 г.

https://youtu.be/7Dde2NC7HWk

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС