СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи път в България

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Мустаци в Народния на прощаване с Павел Васев

Търсенето на директор на театъра продължава

Мустакатото парти на Павел Васев - Мустаци в Народния на прощаване с Павел Васев

Мустакатото парти на Павел Васев

Масово пускане на мустаци се забеляза днес в Народния театър. Актьорите придобиха неестествено вълнисто окосмяване над горната устна следобед, докато се бяха събрали на чаша вино в ресторанта на последния етаж. Рунтавината започна да расте в чест на мустак № 1 в трупата – директорът Павел Васев, който се пенсионира и понеделникът беше последният му ден в театъра. 

На прощаване с Васев мустаци сложиха Явор Гърдев, Руси Чанев, Валентин Ганев, Деян Донков, Дарин Ангелов, Никола Тороманов… и дори някои жени като Розалия Радичкова. Естествените мустаци и бради не попречиха на мнозина да лепнат над тях още малко козина и да добият вид на хъшове. Предводителят им Александър Морфов, главният режисьор в оставка, също се появи на прощалното парти на Васев, но мустаци не сложи.

Явор Гърдев, Валентин Танев и Никола Тороманов

Особен поглед придобиха над рунтавината Явор Гърдев, Валентин Ганев и Никола Тороманов.

Pavel-Vasev-mustak2-a

Мустакът на Руси Чанев е раснал накриво. 

Pavel-Vasev-mustak-a

Хайдушките мустаци на Розалия Радичкова като че ли не са от най-стабилните…

Павел Васев се пенсионира след 5 години начело на първата трупа. Той категорично отказа да остане още някой и друг ден в театъра, докато бъде намерен временно изпълняващ длъжността директор. Оказа се, че това не е лесна работа. Не са малко мераклиите да се явят на конкурс за поста, но от и. д. всички се дърпат. Последният отказал е Иван Попйорданов.

Дарин Ангелов, Теодор Елмазов и Валентин Ганев

Козината под носа на господата Дарин Ангелов, Теодор Елмазов и Валентин Ганев вече си е съвсем на място.

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90