POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Мутанти срещат „Пинк Флойд“ в „Игра на тронове“ (видео)

Новият „X-Men“: без костюми, без суперзлодеи, напълно развит филм на ужасите

Мейзи Уилямс от „Игра на тронове“ e един от новите мутанти в „X-Men“. - Мутанти срещат „Пинк Флойд“ в „Игра на тронове“ (видео)

Мейзи Уилямс от „Игра на тронове“ e един от новите мутанти в „X-Men“.

Като напълно развит филм на ужасите, ситуиран във вселената на Х-Men, описа по-рано тази година режисьорът Джош Буун („Вината в нашите звезди“) предстоящия „Новите мутанти“ – без костюми, без суперзлодеи, а нещо „много, много различно“. Ако се съди по официалния трейлър на филма – изглежда му се получава.

Зловещият фактор е налице – видеото започва с дълги, мрачни индустриални коридори, след което чуваме не чак толкова дружелюбно изглеждащата Алис Брага да казва на петимата млади мутанти, че са там, защото са опасни.

А изборът на актьори за тях е забележителен – тук са Мейзи Уилямс от „Игра на тронове“, Чарли Хийтън от „Странни неща“, Аня Тейлър-Джой от „Вещицата“, Хенри Зага от „13 причини защо“ и Блу Хънт от „Първородните“.

Нещо не е наред в болницата, където Буун ни отвежда – и все още не е ясно точно какво (но със сигурност кадрите обещават поне няколко пъти да подскочим стреснато в киносалона). При всяко положение, когато чуем Another Brick in the Wall в подобен кавър, няма как да не си помислим, че „X-Men: Новите мутанти“ заслужава шанс.

Премиерата на филма е на 13 април догодина.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg