Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Музикална мениджърка стана зам.-министър на културата

Марина Василева е била член на Управителния съвет на Българската музикална асоциация

Марина Василева. Снимка: Министерство на културата - Музикална мениджърка стана зам.-министър на културата

Марина Василева. Снимка: Министерство на културата

Музикалният мениджър Марина Василева е новият зам.-министър на културата, съобщиха от Министерски съвет. Тя е назначена със заповед на служебния премиер Гълъб Донев от 22 февруари 2023 г.

От октомври 2021 г. досега Марина Василева е била член на Управителния съвет на Българската музикална асоциация, а от 2000 г. е член на Управителния съвет на Сдружение „Брас Асоциация“.

Василева завършва Международни икономически отношения с профил „Международен бизнес и мениджмънт”. Музикален мениджър, с дългогодишен опит като рекламист и маркетинг експерт, Василева била е и координатор на събития, участвала е в множество професионални музикални форуми и конференции.

Марина Василева е част от работните групи на независимия културен сектор с ресорните министерства за разработването на мерки за преодоляване на COVID кризата и за създаване на регистър за свободните артисти.

Вижте още: ЗАМ.-МИНИСТЪР БОРИСЛАВА ТАНЕВА НАПУСНА МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90