Мюсюлманка влиза в редиците на Отмъстителите

Групата от тридесет и нещо супергерои на „Марвел“ се разраства

Мюсюлманката със суперсили на „Марвел “ Камала Кан - Мюсюлманка влиза в редиците на Отмъстителите

Мюсюлманката със суперсили на „Марвел “ Камала Кан

Мюсюлманската супергероиня Мис Марвел, позната и като Камала Кан, се присъединява към вселената на „Марвел“. След появата на африкански герой сред Отмъстителите, ред е на представител и на друга религия да влезе в групата от тридесет и нещо главни герои, пише „Гардиън“.

Преди това обаче трябва да излезе филмът „Капитан Марвел“, главният герой в който е жена – Карол Денвърс. От нея ще произтече и следващата история с мюсюлманката отмъстител.

„В момента снимаме „Капитан Марвел“ с Бри Ларсън. Мис Марвел, мюсюлманката от комиксите, вдъхновена от Капитан Марвел, определено е в плановете за работата ни занапред, след като представим „Капитан Марвел“ на света“, коментира директорът на компанията Кевин Фейдж.

Фейдж не даде повече детайли и само бегло спомена, че сюжетната линия на новия филм ще следва историята на настоящата продукция с Бри Ларсън, която предстои да излезе през 2019 г.

Америка за България

Ларсън влиза в образа на Карол Денвърс – първата сепургероиня на „Марвел“ със собствен филм (Жената-чудо е героиня на DC).

Bookshop 728×90