POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

На лов за книги

Пролетният панаир на книгата се открива на 23 май

Не знаем какво ни чака, но е ясно, че издателствата готвят лавина от нови заглавия, някои от които ще бъдат представени лично от техните автори.  - На лов за книги

Не знаем какво ни чака, но е ясно, че издателствата готвят лавина от нови заглавия, някои от които ще бъдат представени лично от техните автори.

Въпреки че официално е пролет, тези дни в България времето говори друго. Каквото и да е между 23 и 28 май обаче, за книгоманите няма да има никакво значение – тогава в НДК се провежда Пролетният панаир на книгата.

За него все още няма никаква конкретна информация – не знаем на колко етажа ще бъде, кои ще са специалните гости или каква ще е програмата. Но това, което най-вече ни вълнува, е кога точно да очакваме Националният дворец на културата да се изпълни с книги.

Не знаем какво ни чака, но е ясно, че издателствата готвят лавина от нови заглавия, някои от които ще бъдат представени лично от техните автори. Мнозина очакват с нетърпение Панаира и заради големите намаления.

Какво ни очаква? Ще видим в навечерието на празника на просветата – 24 май!

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg