Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„На ръба“ на Морфов – 5 лв. в Деня на будителите

По-евтини билети в Народния театър през уикенда

Зрителите, взели накуп от 3 до 10 билета за Народния, могат да вземат и пропуски за избран от тях спектакъл на половин цена. Снимка: Владислава Николова - „На ръба“ на Морфов – 5 лв. в Деня на будителите

Зрителите, взели накуп от 3 до 10 билета за Народния, могат да вземат и пропуски за избран от тях спектакъл на половин цена. Снимка: Владислава Николова

Всички спектакли, които се играят през уикенда до края на годината в Народния театър, ще се предлагат на достъпни цени.

Трупата стартира две кампании, наречени „Заедно на театър“. В едната от тях билетите са на цени от 8 и 10 лв. за голяма сцена, 8 и 6 лв. за камерна сцена и 6 лв. за Сцена на IV етаж. Предложението е валидно за всички спектакли с изключение на „Каквато ти ме искаш“ и премиерните „Процесът против богомилите“, „Гео“, „Лунатици“ и „Дългият път на деня към нощта“.

Втората кампания дава право на зрителите, взели накуп от 3 до 10 билета, да вземат и пропуски за избран от тях спектакъл на половин цена.

За Деня на будителите, 1 ноември, спектаклите в Народния театър ще са на цени 5 лв. билетът. Заглавията са „На ръба“, авторски спектакъл на Александър Морфов, „Крадецът на праскови“ по Емилиян Станев и „Две“ от Таня Шахова.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg