Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Билетите за театър в Народния – по-ниски от тези за кино

Местата - по 8 и 10 лв. до края на сезона

Слънчевото време опразни театралните салони - дори най-елитните като Народния театър.  - Билетите за театър в Народния – по-ниски от тези за кино

Слънчевото време опразни театралните салони - дори най-елитните като Народния театър.

Билетите за живото изкуство в Народния театър стават по-ниски от тези за кино. От първата ни сцена обявяват, че входът за спектаклите преди лятната ваканция ще бъде 8 и 10 лв. за място. За сравнение – билетите за кино в един от столичните молове струват от 8,50 лв. до 15, 50 лв.

Ниските цени ще важат за всички заглавия в афиша на театъра до края на сезона, с изключение на „На ръба”, „Каквато ти ме искаш”, „Жана”, „Добри хора” и „Две”. Билетите за тях за различните сцени струват от 8 лв. до 20 лв.

Комерсиалните спектакли на столичния Бродуей с участието на телевизионни мечки обаче ще вървят на същите цени – от 12 до 30 лв.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС