Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Начало на „Синелибри“, музикален рожден ден на Васко Василев

Най-интересните събития от 12 до 18 октомври 2020 г. с „Фантастико“

50 години Васко Василев

50 години Васко Василев

Joy Station

14.10.2020

20:00

Виртуозният музикант Васко Василев ще излезе пред публика навръх 50-ия си рожден ден в първата му изява пред родна публика за 2020 г. Програмата на концерта цигуларят пази в тайна, за да изненада почитателите си.

Дон Кихот

Дон Кихот

Софийска опера и балет

15.10.2020

19:00

Едно от непреходните заглавия в културната история ще представи Софийската опера и балет за пореден път на сцената си, но в нов състав. В ролята на Базил от операта на Лудвиг Минкус ще дебютира солистът Джон Абенанти, за първи път публиката ще гледа още Венера Христова (Карменсита и Мерседес) и Мария Йорданова (Повелителка на дриадите и червена пачка).
Чаплин

Чаплин

Зала 1 на НДК

14.10.2020

19:00

Популярният бродуейски мюзикъл на Крис Къртис за първи път ще бъде представен пред софийска публика. Постановката е на Борис Панкин, а на диригентския пулт ще излезе Страцимир Павлов. В ролята на Чаплин ще се превъплъти Мариан Бачев. Партнират му Борислав Веженов (Сидни Чаплин), Десислава Николова (Хеда Хопър), както и артистите, балет и оркестър на Държавна опера – Варна.

Една седмица, не повече

Една седмица, не повече

Парк „Военна академия“

14.10.2020

19:00

В комедията на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да ѝ каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Плановете се объркват и приятелят ще се влюби в жената. В ролите се превъплъщават Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков, който е и режисьор на представлението.

Кръстницата

Кръстницата

Зала 1 на НДК

18.10.2020

19:00

Криминалната комедия на Жан-Пол Саломе ще постави началото на шестото издание на кино-литературния фестивал „Синелибри“ (18 октомври – 8 ноември)

Екранизация по романа на Анелор Кер, филмът разказва за преуморена, зле платена преводачка от френски на арабски, която отговаря за телефонното наблюдение към полицейски отдел за борба с наркотиците. Когато разбира, че познава майката на един от подслушваните наркодилъри, Пасианс решава да премълчи факта, но това въвлича към наркотрафика.

Фоби
kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах