Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Награденият с „Оскар“ анимационен филм „За душата” вече и с предистория

Какво е правила Двайсет и втората душа, преди да срещне своя учител (видео)

Стопкадър от тийзъра на „Двайсет и втора срещу Земята“ - Награденият с „Оскар“ анимационен филм „За душата” вече и с предистория

Стопкадър от тийзъра на „Двайсет и втора срещу Земята“

Тийзър на късометражен анимационен филм, който разказва предистория, свързана с наградения с „Оскар“ пълнометражен рисуван филм „За душата“, публикува студио „Пиксар“ в Ютюб.

Филмът ще разказва историята на Двайсет и втора душа, преди да срещне наставника си в отвъдното – учителя по музика Джо Гарднър. Тя отказва да отиде на Земята и събира банда от още пет души в опита си да се разбунтува. Нейните действия водят до изненадващи разкрития за смисъла на живота.

„Двайсет и втора срещу Земята“ е заглавието на анимацията, чиято премиера ще бъде на 30 април в стрийминг канала „Дисни +“.

Вижте още: „ДУША“-ТА, КОЯТО ЩЕ ОСТАНЕ НЕРАЗБРАНА ОТ ДЕЦАТА

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg