Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Най-добрата болница в България е от сериала „Откраднат живот“

Пациентски оганизации отличиха с награда „за цялостен принос“ несъществуващата МБАЛ „Свети Кирил“

Измислената болница от сериала „Откраднат живот“ е отличена със специална награда от реални пациентски организации. - Най-добрата болница в България е от сериала „Откраднат живот“

Измислената болница от сериала „Откраднат живот“ е отличена със специална награда от реални пациентски организации.

Пациентски организации, обединени в коалиция „Заедно с теб“, връчиха вчера в клуб „Перото“ в НДК три награди за най-добра българска болница. Инициативата „Думата има пациентът“ е на платформата „Добра болница“.

Експертите от журито са оценявали болниците по 10 критерия. Трите отличени с новосъздадената награда са Университетска болница по акушерство и гинекология „Майчин дом“, МЦ „Полимед“, УМБАЛ „Унихоспитал“ – Панагюрище.

Специална награда „за цялостен принос“ бе връчена на несъществуващата болница „Свети Кирил“ от сериала „Откраднат живот“. Отличието прие актьорът Емил Марков, изпълняващ ролята на доц. Захариев.

В пациентската коалиция са Пенка Георгиева от Пациентски организации „Заедно с теб“, д-р Стойчо Кацаров от Център за защита правата в здравеопазването, Бояна Ботева от Сдружение за развитие на българското здравеопазване и Невена Манолова от „Дара хелп“.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС